ochelari de ski si de snowboard

Cei mai avansati ochelari de ski din lume

0 Shares
0
0
0

Sa skiezi pe munte nu a fost niciodata atat de precis ca si acum. Zeal Optics a combinat tehnologia ”dinte albastru”, de urmarire prin GPS si, desigur, cunostintele lor Backcountry pentru a proiecta ochelari de ski cu protectie, cei mai utili pe care i-am vazut vreodata, si sunt abia la inceput.

Cu ochelari Z3 puteti monitoriza viteza, altitudinea, temperatura aerului si puteti primi apel telefonic si anunturile text de pe telefonul dvs. Android, desi au un ecran mic in coltul ochelarilor de protectie cu GPS-ul integrat, puteti gasi si prietenii vostrii de pe munte, ceea ce este perfect atunci cand, inevitabil, va separati pe partia de ski.

Dar Z3 este doar inceputul. Anul urmator Zeal Optics scoate pe piata ochelari de protectie Ion, care se bazeaza pe ceea ce au realizat cu Z3 dar adauga o camera HD, cu un unghi de 170 grade, precum si o camera foto de 8 megapixeli.

Toate comenzile pentru ochelari de ski sunt gestionate prin intermediul unui „dinte albastru” activat de la distanta pe care il puteti purta la incheietura mainii ca un ceas si va permite sa comutati cu usurinta functiile ochelarilor.

Acesti ochelari nu sunt ieftini deloc, o pereche de Z3 va coasta, aproximativ, 550 de dolari insa ochelarii Ion care vor iesi pe piata o sa fie putin mai ieftini, pretul lor incepand de la 400 de dolari.

Sistemul de baza MOD incorporeaza un ecran de micro-optice (MOD) in interiorul ochelarilor si afiseaza date, cum ar fi rata curenta de viteza, distantele parcurse, temperatura si asa mai departe. Sistemul include, de asemenea un cip GPS, astfel incat sa poata urmari locatia dumneavoastra si traseele pe care le parcurgeti pe munte. Acesta include chiar si un sofisticat Chrono / tracker pentru a va arata in timp real informatii despre traseul curent.

MOD Live este propulsat de sistemul de operare Google Android si se conecteaza si la smartphone-ul prin intermediul tehnologiei Bluetooth. Cu o conexiune de date activata, MOD Live poate adauga indicii de navigare pe ecran si include o baza de date cu o tona de statiuni din intreaga lume pentru a vedea cele mai bune statiuni si puncte de interes.

Cu acesti ochelari de ski si de snowboard zilele dumneavoastra pe munte o sa se schimbe pentru toadeauna. Toate informatile de care puteti avea nevoie pentru a face o zi de ski incredibila se gasesc acuma intr-o pereche de ochelari care sunt acum disponibil pe piata si care, de altfel, sunt foarte discreti, eleganti si nu o sa atraga, nicidecum, atentia. Mod live au fost conceputi pentru a imbogati, dar niciodata pentru a perturba experienta skiatului.

Daca vreti sa fiti intr-o continua aventura atunci cand sunteti pe partie, acesti ochelari de ski o sa va ofere senzatii uimitoare .

0 Shares
You May Also Like