Ce reprezinta brazii de Craciun: Semnificatiile din spatele decoratiunilor

Ce reprezinta brazii de Craciun: Semnificatiile din spatele decoratiunilor

0 Shares
0
0
0

Exista atat de multe traditii care se invart in jurul bradului de Craciun. Indiferent daca aveti un brad real sau artificial, conteaza doar semnificatia decoratiunilor si a simbolurilor. Bradul de Craciun este incarcat cu diverse semnificatii si sensuri, care sunt adanc inradacinate in crestinism. Haideti sa aruncam o privire la ceea ce reprezinta Bradul de Craciun si la semnificatia acestuia ca parte a acestui sezon de sarbatori.

Bradul de Craciun si istoria sa

Bradul de Craciun are o istorie lunga si bogata. Primul caz inregistrat de pom de Craciun decorat a fost in secolul al XVI-lea, cand oamenii din Germania decorau molizi pentru a sarbatori Anul Nou. Cu toate acestea, a castigat popularitate in secolul al XIX-lea, cand Era Victoriana a introdus traditiile de Craciun asa cum le cunoastem astazi. Cam in aceeasi perioada, pomii de Craciun au fost introdusi in cultura americana de catre persoane de origine germana. Primii pomi de Craciun artificiali au fost fabricati in America in anii 1880. Bradul de Craciun a fost introdus si la Londra de catre imigrantii germani in secolul al XIX-lea, iar pana la sfarsitul secolului a devenit un obicei in insulele britanice sa expuna un pom de Craciun intr-un loc vizibil.

Ce simbolizeaza un pom de Craciun?

Bradul de Craciun este un simbol al vietii noi si al renasterii. In timp ce decoratiunile de pe brad simbolizeaza fiecare aspect al sezonului. Bradul de Craciun este decorat cu diferite ornamente care reprezinta diferite elemente si aspecte ale Craciunului. Bradul de Craciun este de asemenea folosit pentru a decora casa, aducand bucurie si festivitate in timpul sarbatorilor.

Lumanarile aprinse de pe bradul de Craciun – Acestea simbolizeaza nasterea Pruncului Iisus. Luminile de pe brad reprezinta steaua din Betleem, care i-a calauzit pe pastori spre ieslea in care s-a nascut Iisus. Dar unii oameni cred, de asemenea, ca luminile de pe brad reprezinta lumina lui Dumnezeu care coboara pe Pamant pentru a-si vizita poporul.

Ornamentele si ghirlandele de pe bradul de Craciun – Acestea reprezinta daruri precum haine, produse alimentare si alte cadouri oferite celor dragi de Craciun.

Steaua din varful bradului de Craciun – Steaua din varful bradului este un simbol al Stelei din Betleem. Stelele mai mici de pe brad reprezinta ingerii care i-au vizitat pe ciobani.

Bomboane de ciocolata pe bradul de Craciun – Daca asezi bomboane de ciocolata pe bradul de Craciun, simbolizeaza faptul ca astepti ca cei dragi sa iti raspunda reciproc cu daruri pentru tine.

Semnificatia pomilor de Craciun rosu si verde – Bradul de Craciun rosu este asociat cu culoarea iubirii si a pasiunii, in timp ce Bradul de Craciun verde simbolizeaza prosperitatea si sanatatea.

Bradul de Craciun este un simbol traditional care este sarbatorit de secole. Cu toate acestea, semnificatia bradului de Craciun este mai mult decat o simpla decorare. Este un simbol al vietii noi si al renasterii. Bradul de Craciun este un simbol viu al nasterii lui Iisus Hristos. Decoratiunile de pe bradul de Craciun au o semnificatie diferita pentru fiecare element. Steaua din varful bradului reprezinta Steaua din Betleem, in timp ce luminile de pe brad reprezinta lumina pastorilor care au calatorit pana la ieslea in care s-a nascut Iisus. Pentru a descoperi oferte in ceea ce priveste achizitionarea, puteti accesa brazi de Craciun Angro.

0 Shares
You May Also Like