Ce nu stiai despre performantele noului iPhone 6?

Ce nu stiai despre performantele noului iPhone 6?

0 Shares
0
0
0

Inca de la lansarea noului model de smartphone, iPhone 6, utilizatorii s-au declarat incantati de performantele de care acest nou telefon este capabil. Unii dintre ei au avut nevoie de reparatii iPhone Bucuresti deoarece au constatat unele mici defectiuni sau au intampinat neplaceri.

Cu ajutorul unor reparatii iPhone Bucuresti, smartphone-ul tau Apple poate fi din nou functional, atunci cand el nu da rezultatele dorite. Dincolo de problemele intampinate, insa, e bine sa cunosti cateva detalii legate de acest nou gadget pe care multi si l-ar dori.

Utilizatorii de smartphone-uri din intreaga lume intampina adesea probleme legate de siguranta cibernetica, in special acum cand platile pot fi facute chiar cu ajutorul unui iPhone. Din acest motiv, experienta ta online, cu ajutorul smartphone-ului, trebuie sa fie facuta in siguranta. Cei care folosesc un iPhone cu sistem de operare iOS 7 trebuie sa fie si mai atenti deoarece hackerii pot accesa mai usor meniul unui astfel de telefon.

Pentru a evita acest lucru este necesar sa fie dezactivat accesul la centrul de control atunci cand ecranul este blocat. Actualizarea la varianta sistemului de operare iOS 8 rezolva problema de securitate cu care utilizatorii de iPhone s-au confruntat pana acum. Seviciul de asistenta Siri poate fi configurat astfel incat utilizatorul sa fie la curent cu tot ceea ce se petrece si sa obtina informatiile necesare din mediul online.

Siri se poate conecta la o multime de servicii online, iar cei interesati de prognoza meteo, sport, detalii despre ultimele filme sau restaurantele cat mai apropiate de el are in acest serviciu un ajutor pe care se poate baza oricand, in special cand este la volan si nu poate accesa meniul telefonului. Acest program a fost imbunatatit pentru noua varianta de smartphone Apple, fiind mai interactiva si mai eficienta decat in trecut.

Bateria noului iPhone 6 poate fi incarcata mult mai rapid daca pentru aceasta operatiune este folosit incarcatorul unui iPad. In plus, incarcarea este mult mai eficienta in aceasta situatie decat in cea care implica folosirea incarcatorului obisnuit de iPhone. Cei care se grabesc si nu au timp sa astepte pentru ca bateria sa se incarce complet pot apela la aceasta metoda fara a afecta functionarea pe termen lung a acumulatorului gadgetului lor.

Cei care sunt pasionati de fotografii vor fi cu siguranta multumiti de noul iPhone 6. Prin apasarea continua a butonului prin care este facuta o fotografie, ei vor surprinde mai mult imagini simultan. Optiunea este utila pentru utilizatorii care vor sa surprinda un cadru anume si o situatie care necesita multa indemnare si precizie din partea utilizatorului.

Vizualizarea unor materiale video pe iPhone 6 este un proces mult mai usor si placut. O noua caracteristica integrata de producator in programul de operare face posibila eliminarea pauzelor publicitare pentru continutul online vizualizat de catre utilizator. In plus, cei care vor sa revada un anumit moment din astfel de materiale multimedia o pot face mult mai usor cu ajutorul interfetei placute si eficiente pe care Apple o pune la dispozitia celor care isi cumpara un iPhone 6.

0 Shares
You May Also Like