Ce apartament sa alegeti in functie de nevoi

0 Shares
0
0
0

In materie de vanzari apartamente, site-urile de profil din Iasi sunt la mare cautare printre cei care doresc sa isi vanda locuinta, dar si pentru cei care doresc sa isi achizitioneze una. Insa cererea de apartamente de vanzare Iasi este mai mare comparativ cu oferta.

Multi tineri sunt in cautarea unui camin confortabil in care sa se simta ca acasa, insa pentru a-si indeplini aceasta dorinta sunt nevoiti sa astepte chiar si mai mult de un an. De cele mai multe ori, pozele de pe site-urile agentiilor imobiliare nu corespund cu realitatea, iar dezamagirea este mare. Cei care insa nu sunt la primele cautari de acest fel stiu deja la ce sa se astepte.

Pentru a-si vinde marfa – desi pana acolo este cale lunga avand in vedere ca cel care hotaraste este clientul – agentii de vanzari apeleaza la tot felul de tertipuri pentru a fi sunati de clienti. Poate-poate reusesc sa vanda si ei ceva pentru a-si incasa comisionul.

De aceea, de cele mai multe ori veti vedea pe site-urile de profil apartamente de vanzare Iasi fotografii care nu corespund cu realitatea. Puteti gasi si apartamente de vanzare Iasi care sa arate foarte bine la interior, insa exteriorul blocului sa va dezamageasca.

In Iasi sunt si foarte multe blocuri vechi, insa asta nu trebuie sa va sperie. Un apartament intr-un bloc nou este cu mult mai scump fata de unul intr-un bloc vechi. Cu toate acestea, se stie ca un bloc vechi este mult mai rezistent la cutremure decat unul nou, materialele folosite la ridicarea lui fiind mult mai bune decat cele care se folosesc astazi.

Proprietarii care locuiesc in blocuri vechi tin la pret si, chiar daca sunt dispusi sa negocieze, lasa foarte putin din pretul cerut initial. In cazul in care doriti sa nu aveti prea multe modificari de facut trebuie sa va uitati cu atentie la dotarile din apartament, la calitatea materialelor, dar si la nivelul de finisare, instalatia de incalzire si de climatizare.

Puteti gasi ferestre care sa aiba termopan de ultima generatie sau sa fie din lemn de cea mai buna calitate. Daca blocul este unul bine intretinut, poate avea si un sistem de securitate bine pus la punct si asta este un mare avantaj. Pardoseala, in cazul in care nu este pe placul vostru, se poate schimba foarte usor.

Mai mare si mai spatios

Pentru cuplurile tinere care se gandesc sa faca pe viitor un copil, spatiul apartamentului joaca un rol foarte important in alegerea finala. In comparatie cu nevoile lor, un apartament cu doua camere poate fi considerat mic, de aceea, cel mai potrivit este alegerea unuia cu trei sau chiar patru camere. Alegerea unui apartament trebuie sa fie una inspirata, mai ales in cazul in care intentionati sa faceti un imprumut in banca pentru urmatorii 30 de ani.

0 Shares
You May Also Like