BraziCraciun.Net – brazi artificiali în combinații de culori netradiționale

BraziCraciun.Net – brazi artificiali în combinații de culori netradiționale

0 Shares
0
0
0

Culorile pastelate sunt preferatele multora, dar cine ar fi ghicit că pot arăta incredibil de blânde pe brazii artificiali de Crăciun? Combinația de nuanțe discrete și palide sub formă de globuri de lux și panglici largi pe ramurile bradului arată foarte atrăgătoare pentru privitori.

Mărimea bradului artificial de Crăciun nu este la fel de importantă ca starea de spirit pe care acest simbol al magiei și credinței creștine, o aduce în casele fiecăruia în fiecare an. Cel mai important lucru este că bradul, cumpărat din magazinul online BraziCraciun reflectă individualitatea oamenilor.

Pe lângă fulgii de zăpadă și globurile ornamentale, poți atârna și alte ornamente care să arate personalitatea. Fie că va fi o floare în loc de o stea deasupra ramurilor artificiale ale bradului sau altceva – depinde în totalitate de tine.

Cu un brad verde și decoruri albe se poate obține un aspect mai moale și mai natural al decorului netradițional de Crăciun, putând renunța la roșu. Astfel, un brad verde luxuriant va fi suficient pentru a atrage atenția tuturor cu frumusețea sa naturală. Și nici nu va avea nevoie de prea multe ornamente.

Câteva globuri albe de Crăciun vor fi suficiente. Pe de altă parte, aranjamentele decorative de pe șemineu și ale mesei pot avea o bază albă, completată de ornamente de sticlă în tonuri strălucitoare de verde, crenguțe de brad verde natural și alte elemente decorative în nuanțe de verde.

Verde și portocaliu în tendință

Poate părea un pic ciudat la prima vedere, dar o combinație de culori de verde ți portocaliu poate părea proaspătă, veselă și  exotică. Bradul verde și coroanele decorative de Crăciun vor străluci literalmente, în culorile portocalii strălucitoare.

Pot fi crenguțe mici cu fructe portocalii și ghirlande aurii-portocaliu. Hârtia de ambalaj a cadourilor poate fi, de asemenea, implicată în tema culorilor.

Verde și roz pentru decoruri

Această combinație de culori este o idee minunată pentru decorațiunile bradului artificial de Crăciun. Aceste tonuri vor dezlănțui imaginația copiilor și îi vor duce în lumi fantastice, unde totul este neobișnuit, magic și în culori strălucitoare. Și, printre altele, această temă merge atât de bine cu prăjituri delicioase de Crăciun.

Verde și albastru

Verde și albastru este o combinație de culori proaspete și frumoase, ideale pentru decorul bradului artificial de Crăciun, mai ales în case și vile de la malul mării. Gama se potrivește foarte bine cu tema marină generală a designului interior, dar amintește într-un mod elegant de cerul albastru de iarnă fără sfârșit și nuanțele albastre din inima cuburilor de gheață.

Albastru și violet

Albastru și violet pentru bradul de Crăciun este o combinație de culori îndrăznețe și strălucitoare, care prezintă decorul într-un stil surprinzător, undeva între Rococo francez și Carnevale di Venezia.

În nuanțe mai întunecate, aceste culori creează o senzație catifelată a unei nopți misterioase înstelate, care se amestecă atât de bine cu spiritul Sfintei Nopți de Crăciun. Pe de altă parte, prezentată în tonuri mai deschise, această gamă aduce o dispoziție incredibilă și recreează extravaganța fastuoasă a Anului Nou.

Argintiu și roz

În mod surprinzător, această gamă de culori te duce înapoi în timp și creează un sentiment ușor retro în atmosfera de Crăciun. Pentru a experimenta pe deplin entuziasmul acestei teme de culoare, alege un brad de Crăciun artificial în nuanță argintie și decorează-l generos cu ornamente roz și argintii.

0 Shares
You May Also Like