iPhone 6 si totul despre acest telefon revolutionar

iPhone 6 si totul despre acest telefon revolutionar

0 Shares
0
0
0

In momentul in care a fost lansat primul iPhone s-a considerat ca acest model nu poate sa aiba succes pe piata pentru ca se afla cu mult in urma concurentei sale.

In perioada respectiva camera era de doi bani, nu avea 3G si nici transfer de fisiere prin intermediul bluetooth, si nu oferea acces la fisiere iar gama de piese iPhone folosita nu excela.

Desi parea o prostie cei de la Apple il prezentau ca fiind revolutionar. In anii care au urmat s-a dovedit ca Aplle avea dreptate si ca pana si acel iPhone cu specificatii mai slabe a aschimbat telefoanele inteligente si le-a dat acea forma pe care azi o vedem ca fiind clasica.

Acest articol care initial a aparut revolutionar a oferit multe lectii. Orice lucru ar trebui privit din mai mule perspective si ar trebui sa gandim din perspectiva clientului si din mintea marei mase a consumatorilor inainte de a trage concluziile.

De asemenea trebuie sa ne punem si in locul producatorului si sa ii intelegem deciziile de afaceri, sa cautam sa intelegem in ce clasa de pret este plasat un anumit dispozitiv si cui se adreseaza sau caror nevoi raspunde.

Sunt multe persoane care nu cumpara un iPhone pentru ca acesta nu raspunde nevoilor lor dar acest lucru nu inseamna ca nu trebuie admirata compania.

Lucrurile nu sunt foarte simple si din acest motiv de fiecare data cand analizati tehnologia este indicat sa evitati sa fii superficiali in analiza. iPhone nu a mai adus nimic cu adevarat revolutionar de aproximativ trei generatii pentru ca nu s-a inventat nimic foarte special in domeniul tehnologiei pentru telefoanele mobile.

A existat o vreme in care in fiecare an mai aparea ceva nou, se dubla rezolutia, crestea memoria, se modifca frecventa si numarul de megapixeli iar acum lucrurile au ramas pe loc si sunt facute de altcineva inainte.

Apple a trecut de la ideea de a face lucruri revolutionare la puterea sa pe piata si la modul in are lucrurile se schimba in momentul in care Apple schimba tabara.

Exmeplele de la prezentarea noilor telefoane sunt edificatoare. Plata cu mobilul era posibila de mult dar nu exista tractiune. In momentul in care Apple a propus acest lucru foarte multe branduri au fost de acord. Pot sa se faca plati in 220000 de magazine si in timp acest numar va creste semnificativ si asta desigur inseamna putere pe piata.

In ciuda faptului ca Apple anuntase ca nu se va modifica dimensiunea ecranului aceasta modifcare a avut loc. Acest lucru s-a intamplat deoarece piata cerea ecrane mari. Principalul motiv care ii tinea pe oameni departe de iPhone era dimensiunea mica a ecranului.

In momentul in care a aparut iPhone 6 toate lucrurile pe care le nunta acesta pareau a fi deja facute de altii. Camera cu detectie de faza a fost folosita de Samsung. Pixelii mai mari au fost implementati de HTC, carcasa subtire a aparaut la mai multe telefoane. Platile mobile sunt posibile de mult. Tehnologia NFC este de ani de zile.

0 Shares
You May Also Like