Bijuteriile unicat au mereu o poveste interesanta

Bijuteriile unicat au mereu o poveste interesanta

0 Shares
0
0
0

Cand vorbim despre bijuterii, mereu ne gandim ca femeile sunt cele mai incantate si ca ele le poarta zi de zi si chiar asa este. Insa, cati dintre voi stiati ca acestea au fost purtate mai intai de barbati si apoi de femei?

Atunci, principalul lor scop nu era acela de a scoate in evidenta o tinuta, de a o completa, ci de a evidentia statutul social al purtatorului. Daca ne intoarcem in trecut, in Egiptul Antic, vom observa ca faraonii purtau diverse bijuterii, deoarece semnificau bogatia si prosperitatea.

Odata cu trecerea timpului, semnificatia bijuteriilor s-a schimbat, au devenit podoabe care infrumuseteaza. Altora le-au fost atribuite diverse semnificatii, iar un pandantiv de argint cu diferite simboluri te fereste de energiile negative si iti aduce noroc.

Apoi au tot evoluat, unele sunt mai frumoase, altele simple imitatii. Acum multa lume cauta bijurerii din argint unicat datorita faptului ca sunt mai diferite de ceea ce vedem in fiecare zi.

In ziua de azi bijuteriile sunt purtate in special pentru frumusetea lor, femeile le poarta si sunt nelipsite din tinuta lor, zi de zi. Stim ca bijuteriile ne ofera eleganta si scot in evidenta feminitatea.

Dar pe langa toate aceste aspecte, unele bijuterii, cum sunt pandantivele si talismanele, iti ofera protectie si atrag de partea ta toate energiile pozitive. Asadar, unii poarta bijuterii pentru a se feri de ghinion, altii pentru ca ii fac sa se simta frumosi.

De exemplu, se spune ca anumite pietre semipretioase pot avea efecte benefice asupra sanatatii fizice, dar si psihice.

Atunci cand iti doresti o bijuterie mai speciala, incarcata de simboluri, semnificatii si lucrata manual, trebuie sa te uiti peste oferta Metaphorabijoux. Aici vei gasi intr-adevar bijuterii unicat, aduse din tari exotice cum ar fi Afganistan, Egipt, Turcia, Nepal sau Sahara.

Fiecare bijuterie adusa de aici este lucrata manual de maestrii artizani, aducand cu ele o parte din povestea, frumusetea si cultura fiecarei tari. Autenticitatea si unicitatea sunt principalele calitati ale bijuteriilor de la Metaphorabijoux.

Stim ca bijuteriile unicat sunt un must have pentru orice femeie care isi doreste sa poarte podoabe mai speciale. Asadar, aici vei gasi modele diverse, unice, autentice si din materiale de calitate.

Exploreaza intreaga oferta, alege o bijuterie si las-o sa isi spuna povestea, cauta-le si descopera secretele fiecarei culturi prin intermediul bijuteriilor de argint unicat.

0 Shares
You May Also Like