Conditii pentru a deveni parte a comunitatii videochat din Romania

0 Shares
0
0
0

Industria de videochat din tara noastra a capatat o amploare deosebita in ultimii ani. Probabil ca multi au ramas surprinsi sa auda ca meseria de operator videochat este practicata astazi de persoane din mai multe categorii sociale, cata vreme aceasta se adreseaza tuturor.

Nu trebuie sa ai cine stie ce pregatire sau experienta in domeniu si nici nu trebuie sa ai un corp de fotomodel. Pur si simplu, oricine are sansa de a intra in marea comunitate videochat, in urma unui simplu interviu.

Totul este sa iti doresti acest lucru si sa elimini prejudecatile create in jurul acestei activitati. Odata depasite aceste bariere, o serie intreaga de oportunitati ti se deschid, chiar daca acest lucru pare greu de crezut.

Incredere in tine

Un prim pas pe care il ai de facut este sa identifici un studiou de videochat de incredere. In principiu, pe piata sunt astazi mai multi operatori de acest tip, astfel ca oferta poate fi cel putin tentanta.

Unul dintre studiourile care s-au remarcat insa prin seriozitate in acest domeniu este BeYou Studio. Aici, sunt promovate tinerele cu incredere de sine, care stiu ce isi doresc de la viata.

Prin urmare, daca esti o fire independenta, care doreste sa acceada la un stil de viata mai bun, cu salariu peste medie, atunci ai putea incerca sa mergi la un interviu la BeYou Studio.

Alte conditii pe care trebuie sa le indeplinesti sunt cele legate de varsta – obligatoriu peste 18 ani – si un aspect fizic placut. Spuneam mai devreme ca nu trebuie sa fii neaparat fotomodel pentru meseria de operator videochat.

Insa, este un avantaj pentru tine daca ai si un chip frumos, forme generoase si un corp ingrijit. De asemenea, un machiaj adecvat iti poate pune in evidenta trasaturile intr-un mod pe care nu l-ai fi anticipat pana acum. 

Pachet salarial motivant

Un alt lucru la care trebuie sa fii foarte atenta este cel legat de salariu. Majoritatea studiourilor de videochat de pe piata iti promit salarii de mii de euro, insa acestea ascund o serie intreaga de detalii.

BeYou Studio promoveaza insa deschidere si o relatie onesta cu operatoarele sala, astfel ca salariul va fi pe masura efortului si a performantelor obtinute.

Iar salariile de mii de euro sunt posibile, insa daca esti disponibila la efectuarea de ore suplimentare. Prin urmare, daca esti genul care doreste sa munceasca doar doua ore pe zi pentru un salariu mediu, atunci cu siguranta ca vei castiga mai mult in alta parte.

In schimb, trebuie sa stii ca orele lucrate in sarbatorile legale sau in weekend sunt remunerate suplimentar, astfel ca veniturile tale vor creste substantial.

0 Shares
You May Also Like