Cartea ta de vizita

0 Shares
0
0
0

Zilele trecute hoinaream prin oras, iar cand am intrat intr-o librarie, am gasit un portofel tare dragut in care ar fi stat bine carti de vizita Bucuresti. Fie ca sunt cartile mele de vizita, fie ca am pastrat o serie de astfel de documente din locurile in care am hoinarit sau de la oamenii importanti pentru mine, un obiect special care sa le pastreze este de fiecare data util.

Este important sa iti spun faptul ca atunci cand am nevoie, eu apelez la serviciile Agrafa Print. Stiai faptul ca de peste 10 ani, cartile de vizita sunt printre produsele de rezistenta ale firmei? Eu acolo mi le fac. Totodata, un numar de peste 16.000 de persoane din diferite industrii utilizeaza carti de vizita si alte tipuri de obiecte personalizate, realizate de Agrafa Print.

Tu insuti ai o varietate de imprimare sau finisare a acestora, cu preturi competitive si calitate. Poti alege carton standard, colorat ori texturat, carti de vizita din plastic transparent sau diferite tipuri de plastic colorat, carti de vizita cu lacuire partiala sau totala.

Exista si varianta cartilor de vizita in relief ori cu aplicatii foto, cu plastifiere mata sau lucioasa. Cata vreme stii ce iti doresti, poti avea rezultatul necesar in cel mai scurt timp, iar partenerii tai de afaceri vor fi impresionati, la fel ca si cei noi cu care intri in contact.

Fiecare carte de vizita vorbeste despre posesorul acesteia si iti poti exprima personalitatea, la alegere prin optiunile de imprimare sau finisare, printr-un stil grafic viu colorat sau minimalist, alb negru, pe cartoane de orice tip. Rezistenta unei carti de vizita creste aplicand plastifierea.

Eu iti dau ideea sa utilizezi ambele fete in ceea ce priveste tiparirea unei carti de vizita. Pe o parte poti pune datele de contact ale companiei, cata vreme pe verso, poti adauga informatii suplimentare, de exemplu o harta care sa arate in mod clar si simplu unde se gaseste sediul, poate imaginea unui produs sau chiar un cupon pentru un concurs.

Foloseste-ti imaginatia si alege calitatea si colaborarea cu profesionistii intotdeauna.

0 Shares
You May Also Like