Cadouri pentru barbatii care fac sport

Cadouri pentru barbatii care fac sport

0 Shares
0
0
0

Daca barbatii din viata ta practica sporturi outdoor, alegerea cadourilor, mai ales de sarbatori, a devenit foarte usoara. Pana de curand, moda de imbracaminte pentru cei care practica exercitii fizice, era limitata la uniforme.

Dar uniformele, dupa cum spun si unii designeri, nu flateaza pe nimeni, nu fac pe nimeni sa se simta special. Iar majoritatea persoanelor, nu se simt bine atunci cand fac exercitii, daca nu arata si bine, daca nu le place cum sunt imbracati. Pentru cele mai inspirate cadouri, intra pe Cadouriperfecte.ro!

Pentu acest motiv, oamenii implicati in sporturi de tip outdoor sunt acum nerabdatori sa poata purta niste articole sportive care sa arate bine pe ei, dar sa fie si comode in acelasi timp.

Ciclistii de exemplu, graviteaza in jurul hainelor si accesoriilor colorate stralucitor, fluorescent. Chiar si voleibalistii de plaja, sunt atrasi de stilul vestimentar.

Singin Smith, unul dintre cei mai de succes voleibalisti profesionisti de plaja, impreuna cu surorile si fratele lui, Andrew, sunt patroni ai Smithers Activewear, un magazin din Santa Monica, specializat pe moda de plaja sportiva.

Smith crede ca moda din voleiul de plaja, a inlocuit-o pe cea pentru surf si are din ce in ce mai mare succes. Smith, care este deja si un model de succes, a inventat “the reigning look” in sport, o moda ce include o sapca cu vizor, pantaloni largi pentru volei, precum si genunchere si manusi (folosite pentru a preveni inflamatiile si stresul muscular).

Pantalonii de volei care ii inlocuiesc pe cei de surf, sunt si ei functionali. Pentru a se putea acomoda pe jucatorii de volei ce au muschi qvadricipitali mai pronuntati decat la restul oamenilor, acestia sunt mai largi in partea de jos, spre deosebire de echipamentul de surf.

Diferit fata de jucatorii de volei care tind spre o moda clean-cut, skateboard-erii si roller skater-ii urmaresc o imagine mai radicala. Stacy Peralta, un pioner al skateboarding-ului, declara ca skateboarder-ii prefera sa arate ca “pirati atletici”. Aceasta implica pantaloni ceva mai lungi, tricouri si un cercel sau doua ca accesorii.

Roller skater-ilor le place sa fie mai “eclectici”. “Suntem inca in cautarea unui look distinctiv”, ne dezvaluie Chris Morris, capitan al Team Rollerblades, o echipa profesionista din Statele Unite.

Pentru a accentua musculatura picioarelor dar si a corpului in general, acestia poarta pantaloni scurti mulati precum si tricouri mulate de tip volei sau de ciclism.

Roller skater-ilor le place sa se protejeze mai bine decat skateboard-erii, accesorizand look-ul cu elemente de siguranta (protectii pentru genunchi, coate, incheieturi, etc.).

In ceea ce priveste ceilalti sportivi sau oamenii care fac sport in general, accesoriile influenteaza atitudinea acestora despre propriul stil si despre sportul pe care il practica.

Daca barbatului din viata ta ii place sa faca sport, este o foarte buna idee sa-i faci cadou accesorii pe care le poate folosi atunci cand practica sportul respectiv si de asemenea obiecte vestimentare sportive de ultima generatie, te asiguram ca acestea vor fi foarte apreciate si purtate de catre cel care primeste cadoul.

0 Shares
You May Also Like