Bunele maniere atunci cand purtam genti

0 Shares
0
0
0

Bunele maniere atunci cand purtam genti
Am gasit astazi un articol despre bunele maniere atunci cand purtam genti. Sunt cateva lucruri bune de spus aici dar si unele exagerari si se pare ca toate se aplica indiferent ca avem genti piele sau alte materiale.

Gentile femeilor si modul in care acestea sunt purtate se vor supune la rigorile unui cod ce tine de bunele maniere destul de subtil care poate sa scoata in evidenta stilul, eleganta si personalitatea femeilor dar si stima fata de propria persoana.

Indiferent ca aveti o geanta, sacosa care are doar o toarta sau doua toarte, o geanta pentru mar, unda de mana, o geanta plic sau o geanta de afaceri sunt mai multe norme ce se incadreaza in codul bunelor maniere.

Va prezentam si noi cateva din recomandarile cu privire la modul in care trebuie sa ne alegem, sa purtam sau sa pozitionam geanta.

Nu pune niciodata geanta pe masa in restaurant, sufragerie sau sala de conferinte indiferent de cat de frumoasa pate sa para. Nu se pune pe masa din sufragerie pentru ca in general acolo mancam si nu este igienic si la fel si pe masa din restaurant.

Nu se pune pe masa din sala de conferinte deoarece acolo va trebui sa se vada proprietarul gentii si nu geanta. Daca aveti cu clutch brodat care arata perfect unde trebuie sa il puneti? Este un accesoriu si trebuie sa fie tinut la vedere.

Geanta se poarta pe umarul stang sau se tine in mana stanga. Partea dreapta trebuie sa fie libera pentru a putea socializa, pentru a putea saluta pe cineva sau pentru a face cunostinta si pentru a da mana fara sa fie nevoie sa mutam geanta dintr-o mana in alta.

Pana aici totul bun pana in momentul in care avem o geanta de tip postas sau geanta pentru umar si trebuie sa alegem umarul pe care tinem geanta. In aceste cazuri se va alege in functie de confortul celui care o poarta.

Nu puneti geanta direct pe podea. In afara de faptul ca nu e deloc igienic se spune ca in modul acesta va alungati norocul. Superstitiile au de fiecare data un loc pe podium.

Daca aveti o geanta foarte mare o puteti pune pe un scaun in momentul in care sunteti la un restaurant.

Nu agatati geanta de spatarele de la scaune. Puteti sa faceti asta totusi doar atunci cand stati pe un scaun care are spatarul la perete.

Gentuta ori geanta clutch pe care o purtati la ocazii va trebui sa va stea in brate ori in spatele scaunului.

Aceasta este o treaba destul de aiurea. Parerea noastra este ca o geanta clutch purtata in brate in momentul in care stati jos va face sa apareti incordati. Ia ganditi-va cum poate sa arate acel clutch in brate si vine mancarea iar voi incepeti sa mancati. Arata exact ca si cand ati fi gata sa va ridicati si sa plecati.

Nu intrebati alta femeie daca geanta pe care o poarta e de piele, daca e de firma si ce pret a avut daca nu cunoasteti bine respectiva persoana nu puteti sa intrebati asa ceva.

0 Shares
You May Also Like