Aspiratoarele cu abur – tehnologie ecologica de curatenie

Aspiratoarele cu abur – tehnologie ecologica de curatenie

0 Shares
0
0
0

Aspiratoarele cu abur au cateva avantaje care le recomanda in fata aspiratoarelor obisnuite, care nu folosesc aburul si sunt niste echipamente curatenie mai putin sofisticate.

Aceste aspiratoare cu abur sunt mai complicate, dar au niste rezultate mult mai bune, pentru ca aspirarea este uscata. Pot aspira firimituri de pe podea, pot sterge umed si apoi pot usca podeaua. Toate aceste procese se executa intr-o singura etapa de lucru.

Majoritatea aspiratoarelor de acest tip au un recipient de apa care poate fi incarcat in timpul functionarii fara a mai opri dispozitivul. Rezulta un abur dupa incalzirea apei si acest abur curata in proportie de 99,9% bacteriile.

Dispune de un senzor de miscare care opreste automat aspiratorul daca nu mai este folosit mai mult timp. Manerul este ergonomic cu prindere ferma, iar pentru a putea fi manevrat mai usor, are si o prindere suplimentara pe maner.

Prin senzorul de miscare, de asemenea, se poate folosi in spatiile mai greu accesibile pentru ca se poate roti 360 de grade. Lungimea cablului este la majoritatea aspiratoarelor de 5 m.

Aceste aspiratoare au urmatoarele beneficii: pot dezinfecta si aspira lichide, au o trecere rapida de o functie la alta, pot odoriza fara chimicale, filtreaza igienic apa, aburul este continuu.

Pentru a indeplini functiile de mai sus, aspiratoarele au incluse accesorii: perii de podea, tuburi de extensie, accesorii pentru curatarea covoarelor si podelelor, accesorii pentru aspirarea lichidelor, dispozitive de pulverizare, dispozitive pentru colturi, perii pivotante, perii pentru tapiterie.

Inutil sa mai precizam cat de important este sa fie folosite aspiratoarele cu abur in orice spatii, atat in casele personale, cat si in spatii de birouri. Pentru un stil de viata sanatos este importanta igienizarea locuintei.

Aceste aparate asigura nu numai o curatare a murdariei, ci si o dezinfectare, prin aburii care elimina sporii, fungii, orice microorganisme care afecteaza sanatatea. Aburii inlocuiesc chimicalele si solutiile de curatat.

Procesul de curatare a murdariei consta in separarea de aer, adunarea in recipientul colector, apoi aerul este filtrat inainte de a relua traseul inapoi in spatii. Mai pot dispune de functia de indepartare a incretiturilor de pe tricouri.

Este un aparat ecologic cu consum mic de energie pentru incalzirea apei din care vor rezulta aburii. Aburii patrund usor in orice loc, desi se asigura o curatare a oricaror suprafete.

Oricine a folosit macar o data un aspirator cu abur il poate recomanda cu incredere unui prieten, unei cunostinte, oricui are nevoie de un dispozitiv care sa ajute la curatenie. Tipul de curatare este inovator si deosebit.

Aspiratoarele vor fi folosite de cate ori este nevoie, cu placere de catre utilizator, pentru ca sunt usoare, ecologice, manevrabile, ajustabile, adevarate piese de lupta cu orice tip de bacterii, in general, arme veritabile impotriva mizeriei.

In concluzie, daca nu aveti un astfel de aspirator, nu mai stati pe ganduri si achizitionati aspiratorul cu abur, marcile vor garanta cel mai bun tip de aparat, dar tehnologia cu aburi este cea care garanteaza, in primul rand, ca merita orice efort si trebuie sa existe in orice locuinta.

0 Shares
You May Also Like