Alege Cheile Jiletului pentru a organiza un team building perfect

Alege Cheile Jiletului pentru a organiza un team building perfect

0 Shares
0
0
0

Team building-ul reprezinta o idee excelenta atunci cand vrei sa faci o iesire cu echipa, sa sudezi legaturile dintre membrii echipei tale si de ce nu, sa descoperi si alte laturi ale persoanelor alaturi de care iti desfasori activitatea. Dintre multitudinea de locatii de team building poti alege una care sa ii surprinda in mod placut pe fiecare in parte.

O astfel de locatie speciala care defineste perfect frumusetile tarii noastre e reprezentata de Cheile Jietului, o rezervatie naturala, de tip mixt, situata in Muntii Carpati Meridionali, la Nord de Muntii Parang si care ocupa o suprafata totala de 10 ha. Mai exact, Cheile Jietului se intind de-a lungul raului Jiet si a drumului DN 7A Petrosani-Voineasa.

Peisajul este unul absolut spectaculos, cu abrupturi catre albia raului. Dupa ce traverseaza un podet, drumul este eliberat din stransoarea peretilor de stanca si lasa sa se intrevada pe alocuri, crestele Muntilor Parang.

Dupa inca cativa killometri parcursi ajungi la Cabana Groapa Seaca, un loc primitor si pitoresc, principalul loc de cazare aflat pe versantul nordic al Parangului. Valea e ingustata din loc in loc de peretii verticali, Jietul involburat in cataracte izbeste si erodeaza stancile, creand marmite, un tip de excavatie in forma de calota sferica. In locul denumit ”La Clesti” poti vedea o cascada care macina muntele intre doi colti stancosi, care se unesc apoi cu creasta inalta, acoperita de mesteceni si fagi.

Urma unei vechi poteci suspendate pe peretii calcarosi poate fi observata in partea de centru a Cheilor, unde exista doua cascade pe peretii Zaganilor. Aceasta poteca a fost odinioara singura cale de acces intr-o zona destul de salbatica.

Ca si posibilitati de a te caza, gasesti in vecinatatea imediata a Cheilor cabanele pentru turisti Mija si Dalija, cu posibilitati de cazare si masa. Cantonul silvic aflat in zona poate fi de asemenea considerat un adapost atunci cand vremea este rea.  Cei mai multi dintre turistii care viziteaza zona sunt cei montani care traverseaza Cheile spre lacurile glaciare aflate in Muntii Parang sau spre cabana Mija, zona Groapa Seaca, Voineasa si Obarsia Lotrului.

Apeleaza asadar la aceasta locatie unica in peisajele romanesti, Cheile Jietului si vei avea parte de momente speciale, pline de adrenalina, alaturi de colegii tai. Vertical Adventure e locul potrivit care te ajuta sa organizezi astfel de iesiri, de team building, menite sa aduca un suflu nou, viu, in echipa ta.

0 Shares
You May Also Like