2 rețete de Sos de roșii preparat acasă și conservat

2 rețete de Sos de roșii preparat acasă și conservat

0 Shares
0
0
0

Sosul de roșii este o tradiție autentică românească, una care se repetă în fiecare an cu punctualitate atunci când vara își face apariția. Și în ciuda faptului că în magazine există o mare varietate de sosuri de roșii, numeroase familii preferă să prepare în casă un sos de roșii conservat.

Dar, trebuie să dețină și dispozitivul ideal pentru a face asta, care este mașina electrică de tocat roșii, TOMATINA, cu care se pot toca 150 kg de roșii/oră.

Ce mașină de tocat roșii poți alege- electrică sau manuală?

Mașinile de tocat roșii electrice, cum este și mașina de tocat Tomatina sunt din ce în ce mai multe pe piață și permit în mod natural o comoditate cu siguranță mai mare față de modelele manuale. Astfel că, o astfel de mașină electrică de tocat roșii este mult mai ușor de utilizat, spre deosebire de modelele manuale, cu o reducere a oboselii din partea utilizatorului. Motorul electric permite producerea unei cantități considerabile de sos de roșii, cu ea putându-se toca 150 de kg de roșii pe oră.

Prepararea unui sos de roșii conservat este încă una dintre cele mai eficiente modalități de a face față unei producții abundente, ceea ce se întâmplă adesea în cazul roșiilor. Este, de asemenea, o modalitate de a te bucura de această legumă fructiferă pe tot parcursul anului.

Cu o mașină de tocat roșii electrică, această operațiune devine foarte ușoară. Pulpa iese prin găuri, iar deșeurile sunt eliminate la capătul conului. Nu este nevoie să cureți în timpul utilizării și nici să te oprești pentru a îndepărta deșeurile. Poți lucra rapid și continuu.

Mașina de tocat electrică Tomatina te va ajuta să economisești o cantitate considerabilă de timp atunci când prepari sosul de roșii.

Motorul său puternic, cu funcționare continuă și gura largă de scurgere o fac remarcabil de ușor de utilizat și eficientă, pentru o economie maximă de timp.

Concepută pentru a rezista, această mașină electrică pentru roșii este extrem de robustă și de lungă durată. De asemenea, este igienică, este prevăzută cu un con de filtrare, un scurgător, o buză de protecție și o pâlnie din oțel inoxidabil. Performantă și eficientă, aceasta va fi aliatul tău pentru mult timp.

Iată câteva idei de sosuri de roșii preparate în casă pe care să le încerci

Pentru prima rețetă, una clasică, ai nevoie de ceapă, de roșii, de ulei de măsline, usturoi și busuioc. După ce ai dat roșiile prin mașina de tocat și sunt sub formă de sos de roșii le poți amesteca cu ierburile aromatice și cu usturoiul.

Dacă vrei un suc mai gros de roșii poți opări roșiile și le poți da apoi prin mașina electrică. Se vor îmbutelia și steriliza apoi direct în sticle.

Sosul de roșii este foarte bun, dar este și mai bun atunci când îl prepari tu acasă, fără zahăr, sare sau conservanți. Cu o mașină electrică de tocat roșii, vei reuși să faci cele mai delicioase, dar și cele mai sănătoase sosuri.

0 Shares
You May Also Like