Topul celor mai bune aplicatii gratuite pentru iPhone

Topul celor mai bune aplicatii gratuite pentru iPhone

0 Shares
0
0
0

Smartphone-ul a devenit, astazi, parte integranta din viata noastra. De aceea, atunci cand intampinam probleme cu iPhone-ul nostru, cea mai buna solutie este sa apelam la serviciile unui service iPhone Bucuresti. Un astfel de service iPhone Bucuresti este www.servicegsm.ro.

Aveti nevoie de noi aplicatii pentru iPhone? V-ati saturat de vechile aplicatii? Aplicatiile pe care vi le supunem atentiei va vor ajuta sa va usurati viata.

Inainte de a incepe sa descarcati aplicatiile, trebuie sa va asigurati ca ati actualizat sistemul de operare cu ultima versiune disponibila (iOS 8.1.3, la momentul scrierii acestui articol). Actualizarea sistemului de operare va va asigura ca toate aplicatiile ruleaza fara probleme si ca veti putea obtine toate caracteristicile recente, lucrurile care fac aceste aplicatii sa fie grozave.

Daca aveti un iPhone 6 sau un iPhone 6 Plus veti avea posbilitatea de a experimenta cateva avantaje de care persoanele cu modele mai vechi nu vor avea parte. Unul dintre aceste avantaje il constituie ecranul mai mare si aplicatiile care profita de acesta.

Un altul este scanner-ul de amprente ID Touch (detinatorii de iPhone 5S au si ei parte de acest avantaj), care poate adauga un strat de protectie pentru aplicatiile care contin date sensibile, precum aplicatia Mint. De asemenea, puteti folosi Touch ID cu unul dintre cele mai interesante aplicatii pentru parole, LastPass, care va ajuta sa va logati pe toate conturile fara sa fie nevoie sa tastati parola de fiecare data.

Sa trecem la prezentarea celor mai bune aplicatii gratuite pentru iPhone.

Google Maps

Google Maps, aplicatia ce a fost odata inclusa in toate iPhone-urile, este acum o aplicatie pe care trebuie sa o descarcam separat, si chiar merita descarcata. Google Maps s-a dovedit a fi mai precisa decat chiar aplicatia de harti proprie a celor de la Apple, afisand ghidare pas cu pas atat pentru masina, mers pe jos sau mijloc de transport.

Cu ajutorul Google Maps vom avea parte de timpul estimat de calatorie, integrarea cu contul Google pentru acces rapid la adresele de acasa sau de la serviciu si abilitatea de a roti harta prin apasarea si rasucirea a doua degete pe ecran.

Google Translate

Cu nu mai putin de 30 de limbi disponibile si abilitatea de a livra rezultate impresionant de exacte in cele mai multe dintre cazuri, aplicatia Google Translate este un program remarcabil pe care il putem incarca pe iPhone. Cei mai multi dintre utilizatori probabil ca nu vor avea nevoie de prea multe ori de aceasta aplicatie, cu exceptia cazului cand calatoresc sau invata o limba, insa, aceasta poate fi extrem de utila si in alte situatii neasteptate.

Flixster

Flixster nu este doar o alta aplicatie de informatii despre film si teatru. Da, ofera o lista cu filme insotite de evaluari si descrieri, insa, aceasta aplicatie ofera si alte caracteristici precum evaluari Rotten Tomatoes si integrare pe retelele de socializare. Aceasta reprezinta o aplicatie clara, bine conceputa, care ofera in mod eficient informatii despre cele mai bune alegeri in materie de filme si multe altele asemenea.

0 Shares
You May Also Like