Huse sau Carcase pentru telefonul tau?

Huse sau Carcase pentru telefonul tau?

0 Shares
0
0
0

Ingrijirea si pastrarea in siguranta a unui telefon mobil trebuie sa reprezinte pentru noi o prioritate, din cauza faptului ca telefonul mobil este lucrul personal care uneori ne poate scoate din necazuri.

Si nu numai atat, caci tot telefonul mobil este cel care ne ajuta mereu sa tinem legatura cu persoanele dragi din viata noastra, mai ales cu cele care nu sunt langa noi si pe care nu le putem vizita chiar de fiecare data cand ne dorim asta.

Asa ca, trebuie sa le protejam pe acestea de factorii externi ce le pot fi daunatori. Cele mai cunoscute produse de protectie ale telefoanelor mobile sunt husele si carcasele.

Carcasele de telefon sunt considerate unul dintre cele mai bune moduri de protectie ale telefoanelor mobile, inca de la aparitia acestora. Ele sunt realizate din materiale precum metalul, plasticul, siliconul sau pielea.

Dupa cum stim, fiecare dintre aceste metale au proprietati destul de bune, atunci cand vine vorba despre protectia telefonului mobil, insa nu toate sunt dorite printre posesorii de telefoane mobile. Desigur ca niciun lucru nu este perfect, asa ca putem vorbi si despre dezavantaje la fiecare dintre ele.

Spre exemplu, carcasele din metal sunt intr-adevar benefice atunci cand vorbim despre siguranta si protectia unui telefon mobil, insa acestea nu sunt dorite din cauza faptului ca pot duce la ingreunarea acestuia.

Aceste carcase din metal sunt benefice, in special, in cazul loviturilor sau impacturilor cu solul, deoarece metalul din care sunt create este unul destul de rezistent.

Despre carcasele din plastic, in special posesorii de telefoane de ultima generatie, spun ca acestea au ajutat intr-o mare masura la zgarierea suprafetei acestora, mai ales atunci cand au fost aplicate. Insa specialistii in huse Lg sunt de parere ca, atunci cand aplicarea se face in conditii optime, nici nu se pune problema aparitiei zgarieturilor.

Carcasele realizate din piele si silicon pot fi intr-adevar pe placut posesorilor de telefoane de ultima generatie, deoarece acestea au atat puterea de a reda acestora siguranta si protectia de care au nevoie, cat si aspectul placut care le va face sa iasa in evidenta, in orice situatie.

Despre huse de telefon putem spune ca acestea reprezinta invelisurile carcaselor. Desigur si acestea sunt realizate tot din materialele din care sunt create si carcasele de telefon si la fel ca si carcasele, si husele pot avea proprietati benefice.

Husele din plastic, la fel ca si carcasele din plastic, starnesc destul de multe controverse printre utilizatorii telefoanelor de ultima generatie. Insa, avantajul acestora este ca prezinta un pret destul de mic si mai mult decat atat, pot fi personalizate cu multa usurinta.

Husele din piele sunt invelisurile telefoanelor, care intr-adevar pot scoate in evidenta o nota maxima de eleganta, atunci cand vine vorba despre telefoane mobile. Dezavantajul acestora este pretul, care este mai ridicat decat in cazul unor huse de telefon Husecool.

Husele realizate din silicon au toate proprietatile considerate benefice asupra unui telefon mobil, atat in ce priveste siguranta acestuia, cat si atunci cand vine vorba despre aspect. Siliconul din care sunt create este un material flexibil si moale, care are proprietatea de a atenua cazaturile sau impacturile.

Desigur ca si acestea sunt dezavantajoase din punct de vedere al pretului, insa atunci cand iti doresti ca telefonul tau mobil sa fie in maxima siguranta, asta nu mai este considerat un impediment.

0 Shares
You May Also Like