Este periculos incalzitorul de ceara

Este periculos incalzitorul de ceara?

0 Shares
0
0
0

Ingrijirea corpului tau implica si indepartarea parului. Aceasta face parte din gesturile de igiena pentru cei care vor sa-si depaseasca problema parului. Tehnologia a pus la dispozitia individului accesoriul de frumusete care permite indepartarea parului la domiciliu.

Acest dispozitiv electric este folosit pentru a incalzi ceara depilatoare la temperatura potrivita. Este deci de interes pentru cei care decid sa se depileze cu ceara sa isi cumpere un incalzitor ceara si parafina, Pro Wax, 400 ml.

Ceara ofera un rezultat foarte bun atunci cand vine vorba de indepartarea parului de lunga durata. Intr-adevar, cu aceasta metoda naturala, firele de par dureaza mult mai mult sa creasca din nou.

Diferitele modele de incalzitoare de ceara

Pentru a avea la indemana ceara de aplicat la temperatura potrivita, este necesar un dispozitiv de ceara. Principiul este aproape acelasi pentru toate modelele. Un rezervor colecteaza ceara de care ai nevoie pentru sesiunea de epilare. Ceara vine sub forma de pungi de pelete. Odata cu democratizarea dispozitivului, acum este usor sa gasesti un incalzitor de ceara.

Incalzitorul de ceara „oala” sau „rezervor” consta dintr-un rezervor de incalzire in care plasezi ceara care urmeaza sa fie utilizata. O colectezi apoi cu o spatula care iti permite sa aplici ceara pe zona de epilat. Incalzitorul cartusului, intre timp, incalzeste cartusul care va fi folosit si serveste si ca aplicator. Este folosit in principal pentru epilarea picioarelor.

Incalzitorul de ceara pentru indepartarea naturala a parului

Unul dintre avantajele cerii fierbinti este ca aceasta contribuie la indepartarea naturala permanenta a parului, cel putin pentru un timp mult mai lung in comparatie cu alte metode. Recresterea parului este mai lenta.

Incalzitorul de ceara este usor de utilizat. Tot ce trebuie sa faci este sa asezi ceara in recipientul prevazut in acest scop, sa pornesti aparatul si sa reglezi timpul de incalzire pentru ca ceara sa se topeasca complet. Aplica-l pe zona de epilat, asigurandu-te ca nu este nici prea cald, nici prea rece. Spatula iti permite sa o intinzi peste locul de tratat.

Epilarea cu ceara are avantajul de a avea un rezultat de lunga durata, aproximativ 3 saptamani, si o epilare clara. Firele de par care cresc inapoi sunt mai fine. Dar principalul sau dezavantaj este ca este dureros, mai ales in zonele sensibile, precum axile si linia bikinilor. Ceara fierbinte nu este recomandata persoanelor cu vene varicoase.

Precautiile de luat

Trebuie sa respecti timpul de incalzire, mai ales pentru ceara profesionala pe care o incalzesti la cuptorul cu microunde. Evident, este necesar sa opresti totul imediat ce apar scantei sau fum.

Acesta este motivul pentru care oala care trebuie introdusa in cuptorul cu microunde trebuie sa fie intotdeauna curata fara alte obiecte.

In plus, trebuie sa respecti timpul de odihna si sa lasi oala fara sa o atingi in cuptorul cu microunde oprit conform instructiunilor din manualul produsului. Apoi este necesar sa controlezi temperatura cerii inainte de a o aplica pentru a evita arderea.

Dupa indepartarea benzii, aplica imediat palma apasand putin pentru a calma durerea cauzata de gestul brusc de epilare care smulge un anumit numar de fire de par pana la radacini.

0 Shares
You May Also Like