De ce trebuie sa tinem cont in cazul unei gazduirii?

De ce trebuie sa tinem cont in cazul unei gazduirii?

0 Shares
0
0
0

Cand ne propunem sa obtinem o gazduire web trebuie sa tinem cont de numeroase aspecte. In primul rand, performanta este foarte importanta. Nu trebuie intotdeauna sa credeti firmele de web host care se lauda cu transferul de date nelimitat.

Firma va trebui sa plateasca la randul ei, pentru serviciile de net iar daca veti consuma mai mult, va va creste vizibil costul de pe factura. Multe website-uri mari au platit facturi foarte mari pentru depasirea acestui transfer de date nelimitat. Firma de web hosting pe care o alegeti trebuie sa va permita sa setati orice adresa de e-mail preferati pentru domeniul dumneavoastra, astfel incat orice mesaj sa fie retrimis spre adresa dumneavoastra personala de e-mail sau plasat intr-un inbox specific.

De asemenea, este necesar sa poti seta un autoresponder, o adresa  de e-mail care trimite automat un raspuns spre expeditor, cu un mesaj presetat. Performanta serviciilor de hosting depinde si de publicul dumneavoastra tinta.

Astfel, daca publicul tinta este din Romania, o firma romaneasca reprezinta o alegere mult mai buna decat una din Australia sau de exemplu Statele Unite. Cum puteti sa va dati seama daca o firma ofera servicii de calitate sau nu?  Citeste mai multe aici pentru a afla.

Securitatea datelor si mai ales a informatiilor este prioritara mai ales in cazul unor magazine online. Acestea trebuie sa aiba certitudinea ca firma de web hosting le pune la dispozitie multiple functionalitati prin care datele personale ale companiei si ale clientilor sunt protejate iar platile de produse sau servicii sunt bine securizate.

Cele mai sigure sunt cele cu certificate SSL. Clientii au foarte mare incredere intr-un magazin care le ofera securitate. De ce sunt aceste certificate SSL extrem de importante? In primul rand, pentru criptarea tuturor informatiilor. Criptarea exclude posibilitatea furtului, sau a schimbarii informatiilor.

Certificatele SSL, ofera autenticitate, actionabnd ca un mediator intre browser si serverele SSL, pentru a demonstra ca sursa certificatului este credibila. De asemenea, clientii pot vedea daca site-ul dumneavoastra este la zi.

Un alt motiv pentru aceste certificate SSL? Acestea protejeaza site-ul impotriva fenomenului de phishing, un instrument folosit de cei care urmaresc obtinerea ilegala de date si informatii confidentiale. De obicei, aceste delicte sunt usor de identificatde catre clienti. Atunci cand acestia nu vad semnul de securitate din site, continua navigarea pe alte pagini.

Aceste certificate de tip SSL, cresc puterea brandului si confera o foarte mare credibilitate site-ului in ochii clientilor. Exista multe firme de gazduire web care ofera incerdere clientilor lor. Gazduire Enterprise, Hosting Services reprezinta o garantie a faptului ca gazduirea web pe care o obtineti este la un nivel foarte ridicat. Aceasta ofera trei abonamente avantajoase start, basic si deluxe. Primul dintre acestea cel start, ofera 5 GB SSD, certificate SSL, 3 GB RAM. Al doilea cel basic ofera 10 GB SSD, certificate SSL, 3 GB RAM. Al treilea tip de abonament cel deluxe ofera 15GB SSD, certificate SSL+ IP dedicat si in acelasi timp 4 GB de RAM.

0 Shares
You May Also Like

Web hosting pentru orice site

Fiecare proprietare de site isi doreste cel mai bun pachet de web hosting, motiv pentru care daca ai…