De ce sa alegeti un site pe domeniu propriu?

0 Shares
0
0
0

Deși poate părea costisitor să vă creați un site pe domeniu propriu, mai ales dacă nu aveți experiență în domeniul IT, trebuie să știți că această alegere are numeroase beneficii. Haideți să le descoperim împreună!

Mereu în top

V-ați întrebat întotdeauna de ce un site Word Press sau Blogspot nu ajunge în top trei cele mai căutate rezultate? Atunci trebuie să știți că astfel de platforme care permit crearea de bloguri sau site-uri nu oferă atât de multă încredere în public.

În plus, site-ul creat nu vă aparține în totalitate, așa cum încearcă astfel de platforme să vă convingă. Totodată, sunt anumite reguli pe care trebuie să le respectați astfel că, în caz contrar, aveți șanse foarte mare ca site-ul dumneavoastră să fie șters peste noapte.

De aceea, recomandarea noastră este să investiți într-un domeniu propriu, in ciuda costurilor ce pot părea destul de mari mai ales la început. În funcție de modul dumneavoastră de administrare, site-ul poate ajunge in topul căutărilor in cel mai scurt timp.

Aspect profesionist 

Pentru a atrage cât mai mulți vizitatori, trebuie să inspirați atât încredere, cât și profesionalism. Astfel că, site-urile create pe domeniu propriu pot fi personalizate așa cum vă doriți, fără a avea anumite restricții, ca în cazul Word Press sau Blogspot.

Deci, puteți insera imagini, fișiere sau clipuri video fără a încălca vreo regulă şi, de asemenea, puteţi folosi orice temă sau plugin-uri pentru a vă crea site-ul aşa cum aţi dorit de la început. Aveţi control deplin asupra acestuia, atât în ceea ce priveşte web design-ul, cât şi content-ul său. 

Promovare permisă 

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale platformelor gratuite îl reprezintă promovarea. Știm cu toții cât de important este acest pas, mai ales la debutul în sfera online. Așadar, în ceea ce privește domeniul propriu, orice fel de promovare este permisă.

Dumneavoastră sunteți proprietarul site-ului, având drepturi depline asupra acestuia. În plus, acest lucru nu este confirmat de noi, ci de factura din partea firmei la care v-ați înregistrat site-ul, pe care o veți primi după efectuarea acestei etape.

În concluzie, sperăm ca acest articol să vă vină în ajutor în ceea ce privește realizarea de pagini web. Așa cum ați putut observa, în ciuda costurilor ridicate, site-urile pe domeniu propriu au o multitudine de avantaje și beneficii pentru proprietar.

Încercați întotdeauna să puneți în balanță atât avantajele, cât și dezavantajele anumitor lucruri și astfel veți lua cele mai bune decizii.

0 Shares
You May Also Like
Ce este marketingul online?

Ce este marketingul online?

Marketingul online este practica utilizării canalelor bazate pe web pentru a răspândi un mesaj despre brandul, produsele sau…
Ce este web designul?

Ce este web designul?

De pe HowDoDesign aflam ca webdesignul desemneaza designul interfetei web: arhitectura interactiva, organizarea paginilor, structura site-ului si navigarea…