Care sunt caracteristicile softului Animoto?

Care sunt caracteristicile softului Animoto?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand doriti sa va promovati afacerea in mediul online, cu siguranta aveti nevoie de clipuri video care sa capteze atentia oamenilor. In acest sens va puteti indrepta atentia spre Animoto, care este un excelent instrument ce va poate ajuta sa creati cele mai captivante clipuri video.

Pretul lunar pe care va fi nevoie sa il platiti pentru un abonament Animoto este unul destul de mare, de 50$ lunar daca va veti abona pe site-ul lor oficial, insa aveti acum posibilitatea de a opta pentru Animoto group buy, iar astfel pentru doar 59.99$ cost lunar, veti putea folosi o inca 90 de instrumente performante, si veti avea acces la site-uri diferite.

Animoto este instrumentul pe care trebuie sa il folositi, asa ca in cele ce urmeaza veti putea sa descoperiti care sunt caracteristicile acestui instrument necesar pentru crearea de clipuri video de promovare a afacerii.

CARACTERISTICI ANIMOTO

Tot ce aveti nevoie pentru a crea videoclipuri uimitoare:

BURSA DE VALORI

Alegeti dintre cele peste un milion de fotografii si clipuri video de la Getty Images. Veti putea sa optati pentru cele mai interesante imagini si clipuri video, iar astfel materialul video prin care veti dori sa promovati afacerea, va putea fi unul foarte interesant.

PERSONALIZARE

Selectati culori, text, aspect, stiluri si multe altele doar in cateva clicuri rapide, iar in acest fel veti avea posibilitatea de a va crea un clip video personalizat. Acest aspect este foarte important pentru a va promova afacerea.

SCHIMBUL SOCIAL

Distribuiti videoclipul dvs. pe retelele sociale in orice momente doriti. De asemenea, puteti sa trimiteti prin e-mail sau sa incorporati proiectul cu usurinta.

FILIGRAN

Adaugati logo-ul dvs. in coltul videoclipului. Acest aspect este foarte important, pentru ca astfel celor care vor vedea clipul video le va sari in ochi logo-ul firmei. In acest fel, chiar si din pura curiozitate, tot va vor accesa site-ul firmei, iar de aici si pana la a deveni clienti mai este un singur pas.

SABLOANE VIDEO

Creati un videoclip cu cele mai bune practici deja copiate folosind unul dintre sabloanele Animoto de scenarii predefinite. Cu cat veti alege mai inteligent sabloanele, cu atat veti avea clipuri video cu un mai mare impact.

BIBLIOTECA MUZICALA

Gasesiti melodia potrivita pentru proiectul tau in biblioteca muzicala cu mii de piese licentiate comercial. Cu cat mai multe posibilitati de alegere, cu atat mai bine, pentru ca astfel veti gasi sound-ul necesar pentru atragerea clientilor.

VOICE-OVER

Da-ti videoclipul propria narare cu ajutorul instrumentului simplu pe care Animoto vi-l pune la dispozitie, cu un singur clic.

DESCARCARI HD

Descarcati videoclipuri de inalta definitie la 1080p. Apoi, incarcati videoclipurile pe retelele de socializare precum Facebook, Twitter sau Instagram, sau afisati videoclipul pe ecrane HD.

Asadar, acestea sunt cele mai importante caracteristici de care dispune Animoto, caracteristici care odata cu trecerea timpului au determinat antreprenorii sa faca urmatoarea afirmatie: “Animoto este instrumentul meu preferat pentru a crea clipuri video lustruite!”.

Ei bine, atunci cand vreti sa va promovati eficient afacerea in mediul online, cu siguranta aveti nevoie de Animoto.

0 Shares
You May Also Like
Ce este marketingul online?

Ce este marketingul online?

Marketingul online este practica utilizării canalelor bazate pe web pentru a răspândi un mesaj despre brandul, produsele sau…
Ce este web designul?

Ce este web designul?

De pe HowDoDesign aflam ca webdesignul desemneaza designul interfetei web: arhitectura interactiva, organizarea paginilor, structura site-ului si navigarea…