Cea mai buna acoperire pentru piscina ta

Cea mai buna acoperire pentru piscina ta

0 Shares
0
0
0

De la acoperaminte solare pana la bariere de siguranta, acoperirile pentru piscina indeplinesc o multitudine de functii. Descopera ce tip de acoperire/husa de protectie pentru piscina ti se potriveste, citind acest articol. Pentru piscine de cea mai buna calitate, intra pe Piscinepremium.ro!

Un acoperamant sau husa de protectie pentru piscina reprezinta o investitie esentiala pentru piscina ta, pastrand-o curata, calda si sigura, in acelasi timp ajutandu-te sa economisesti si bani.

Exista diferite tipuri de acoperiri pentru piscina de unde poti alege, iar fiecare este conceput pentru diferite scopuri. Ia in considerare strict nevoile pe care le ai, pentru a stii care este cea mai buna solutie pentru tine.

Daca doresti sa tii la distanta de piscina ta, frunzele sau diferite gunoaie aduse de vant, atunci poti cumpara o protectie cu plasa. Protectiile cu plasa sunt ideale pentru piscinele inconjurate de copaci, impiedicand frunzele sa se depuna. Aceste acoperiri sunt foarte usoare, construite din polietilena.

Folosite singure sau in compania unei huse de iarna din vinil, acoperirile tip plasa prind frunzele, gunoaiele si alte resturi aduse de vant, inainte de a intra si de a se acumula in piscina ta.

Acestea se vor acumula pe plasa, permitand o curatare rapida si prelungind si perioada de viata a husei de protectie de la interior (cea de iarna de exemplu) prin prevenirea patrunderii de obiecte ascutite sau de frunze care prin descompunere, pot afecta materialul husei principale.

Aceste huse/acoperiri tip plasa sunt disponibile intr-o multitudine de forme si marimi/lungimi si pot fi achizitionate la preturi destul de mici, cele mai mici daca vorbim despre protectii pentru piscina.

Daca iti doresti o piscina mereu calda, la costuri de operare mici, atunci iti recomandam un cover solar (husa solara). Pentru proprietarii de piscine care doresc sa gaseasca optiuni de a economisi prin consumul unei cantitati mai mici de energie, un cover solar (numit si patura solara) este o alegere foarte buna.

Acest tip de husa pentru piscina, pluteste practic deasupra apei, impiedicand caldura, apa sau chimicalele sa “scape” la exterior. In plus, aceasta are capacitatea de a absorbi lumina soarelui si de a transfera energia catre apa din piscina.

O husa solara pentru piscina poate creste temperatura apei cu aproximativ 10 grade, fapt ce poate elimina nevoile si implicit costurile pentru incalzirea apei.

Acoperamintele/husele solare sunt disponibile pentru piscine cu montura la suprafata sau la interiorul pamantului si sunt excelente pentru folosirea de zi cu zi in orice anotimp, putand fi demontate in cateva secunde. Totusi, acestea nu sunt concepute pentru protectia eficienta pe timp de iarna, pentru siguranta sau impotriva depunerilor de frunze, gunoaie, etc.

Depinzand de marimea si tipul piscinei tale, o astfel de husa solara poate costa intre 25 si 300 de dolari, pentru piscinele montate la suprafata (deasupra pamantului) si intre 40 si 500 de dolari, pentru cele ingropate.

Daca ideea de a indeparta si de a inlocui o husa solara de fiecare data cand folosesti piscina nu te atrage, exista pentru tine si huse speciale din lichid, construite dintr-un amestec de alcool izopropilic si un ingredient proprietar ce pluteste efectiv la suprafata apei si creaza un strat invizibil ce prinde caldura si previne evaporarea.

0 Shares
You May Also Like