Botosaneanul – unul dintre ziarele din Botosani unde gasesti articolele ce te intereseaza

0 Shares
0
0
0

Fiecare oras are trusturile sale de presa de unde cetatenii isi iau doza zilnica de informatii. Printre ziarele din Botosani se afla si Botosaneanul, un loc unde poti citi articole veridice, redactate in mod profesional. Pe langa articolele din acest oras, oamenii pot regasi aici chiar si stiri de la nivel judetean si national.

Copil disparut, gasit dupa 3 zile

Cand vine vorba de ziare Botosani, trustul pe care te poti baza ca iti ofera stiri reale si de actualitate este Botosaneanul. Un titlu de pe pagina principala atrage atentia cititorilor. Niciun parinte nu isi doreste sa treaca prin asa ceva. Dupa 3 zile de cautari disperate cu ajutorul a unei echipe formate din peste 60 de politisti, jandarmi, voluntari si doi caini de urma, copilul a fost gasit la 60 de km departare de casa.

Conform Botosaneanul, copilul a disparut duminica. O echipa uriasa s-a mobilizat in incercarea de a-l gasi. Pe langa eforturile de cautare, persoanele au lipit fotografii cu copilul in magazinele din zone, pentru ca in cazul in care cineva il observa sa poata contacta autoritatile.

Conform trustului, Mario, in varsta de 12 ani, provenind din comuna Durnesti, nu era la prima sa plecare de acasa. Mediul familial nu era unul adecvat pentru el, mama locuind cu concubinul. Insa, pana duminica, de fiecare data s-a intors acasa. Copilul a fost identificat de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale – Compartimentul Urmariri.

A fost gasit in orasul Schit Oraseni, in comuna Cristinesti. Acesta a fugit din mediul violent de acasa la niste cunostinte in speranta ca acolo va fi linistit. Cautarile s-au efectuat pe o suprafata de 350 de hectare de teren, dar si in casele parasite in comunele din vecinatatea domiciliului copilului.

Fotografia cu copilul a fost mediatizata in presa, ceea ce a dus la strangere de informatii. Astfel, politistii, cu ajutorul cetatenilor ce au oferit informatii despre locul unde a fost vazut, au reconstruit traseul acestuia. Cat timp a lipsit de acasa nu a fost victima vreunei infractiuni. Mario a fost internat in Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta din Botosani, iar familia sa a fost informata.

Descopera pe botosaneanul.ro si alte stiri ce te pot interesa din domenii precum politic, invatamant, social, sport, administrativ, sanatate si multe altele. Informeaza-te mereu din surse sigure, citeste noutatile pe Botosaneanul.

0 Shares
You May Also Like