Este camasa in carouri o alegere inspirata pentru tine?

Este camasa in carouri o alegere inspirata pentru tine?

0 Shares
0
0
0

Este evident faptul ca majoritatea baietilor si majoritatea barbatilor aleg sa poarte un tricou in loc sa poarte o camasa, iar acest lucru se datoreaza in mod evident faptului ca un tricou este mult mai comod decat o camasa.

Si totusi, sunt anumite situatii in care trebuie sa participam la un anumit eveniment, sau de ce nu, trebuie sa purtam camasa la locul de munca, asa ca vrem nu vrem, va trebui sa avem acasa si cateva astfel de articole de vestimentatie.

Atunci cand vrei sa iti cumperi o camasa pe care sa o poti purta atat la un eveniment cat si la birou, trebuie sa cauti doar haine originale, si cu siguranta vei gasi mai multe camasi care sa iti placa.

Ei bine, camasa in carouri ar putea sa reprezinte pentru tine o alegere super inspirata, pentru ca aceste articole vestimentare au fost dintotdeauna indragite, si se pare ca si acum se poate purta oricand o asemenea camasa.

Mai mult ca sigur te vei intreba ce ar fi de facut pentru ca look-ul tau sa aiba un alt aspect, insa nu iti doresti sa porti costum. Aici trebuie mentionat faptul ca micile detalii pot sa faca diferenta, asa ca va trebui sa iti alegi o camasa perfecta.

Chiar si modelul, sau taietura unei camasi, modul in care arata gulerul, sau buzunarul din piept conteaza foarte mult, asa ca si in functie de aceste detalii va trebui sa iti alegi camasa.

Alegand sa porti o camasa in carouri, vei avea o tinuta moderna si vei avea un aspect de prospetime pe tot parcursul zilei.

O alta modalitate prin care vei putea sa iesi din rutina vestimentara, ar fi aceea de a purta in fiecare zi cate o camasa in carouri, insa in fiecare zi camasa sa fie de alta culoare, sa schimbi cravat zilnic, iar costumul deasemenea.

Daca vei schimba toate aceste elemente ale tinutei intr-un mod corespunzator, atunci cu siguranta vei avea o tinuta mai mult decat perfecta.

Intr-un alt context, ai putea opta pentru o camasa in carouri inchise, iar ca si accesoriu ai putea sa alegi o cravat contrastanta, care va iesi in evidenta pe un sacou alb de exemplu. Vei putea deasemenea sa iti alegi si o camasa de o culoare mai deschisa, iar atunci va fi nevoie sa iti alegi cravata intr-o culoare ceva mai discrete, pentru a contrasta nuanta camasii.

Vei putea incerca iarasi sa porti de exemplu o cravat cu modele sau cu diferite forme atunci cand vei purta o camasa simpla.

Daca vei dori sa porti o camasa in carouri, insa iti vei dori o tinuta mai eleganta, atunci cu siguranta un costum in dungi nu se va putea asorta cu o camasa in carouri, pentru ca vor fi foarte multe elemente vizuale care vor agresa ochii.

Asadar, se pot efectua o multime de combinatii vestimentare in care sa se poarte o camasa in carouri, asa ca va trebui doar sa iti alegi cu mare atentie tinuta, pentru a oferi o imagine placuta celor din jur.

0 Shares
You May Also Like